Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2010 12:22 - Треска по хубавата ЛЕНА обзе Германия
Автор: denews Категория: Музика   
Прочетен: 2246 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 29.05.2010 12:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЛЕНА пее Ding Dind -пише "БИЛД" 

Истинска треска по 18-годишната Лена е обзела Германия, която тази вечер ще представи страната на конкурса Евровизия.
Красива ,секси и изцяло в Черно.Така изглежда 18 годишната ученичка от Хановер Лена Майер Ландрут. Със настроение и собствен стил. "Билд" публикува интересна информация как всяко едно момиче само срещу  малко над 97 евро всяко момиче може да изглежда като Лена и да наподобява на стила и. 

Кое е най важното за Лена

Естествен вид постиган с малко пудра и сенки за очи в кафяво или бежаво и ярко червено червило и лак за нокти. За косата-добре изчеткана за да блести и да е глатка. Бретона захванат с фиби. Дрехи изцяло в черно. /Bild Online/

А ето и един интересен обзор за германската представителка на Евровизия от "Дойче Веле" 

Лена - германската надежда
 Лена Майер-Ландрут - запомнете това име! Според германците тя има голям шанс да спечели първото място на тазгодишния песенен конкурс Евровизия. През март 18-годишната тогава ученичка се наложи над 4500 желаещи да представят Германия в Осло. Лена получи много похвали още с първата си поява пред журито на предаването "Нашата звезда за Осло". Въпреки това тя е изключително скромна. За своя певчески опит тя казва:

"Пяла съм например с една училищна група, няколко пъти пред малка публика, включително дядо и баба ми, и реших, че щом баба и дядо казват, че съм добра, защо тогава да не се покажа някъде, където хората разбират повече."

Само няколко дни след победата й в предаването "Нашата звезда за Осло" ученичката от Хановер атакува сингъл-класациите с песента си "Сателит", която се закова директно на първо място. Малко след това тя имаше вече три изпълнения сред първите пет места в класацията.

Преди внезапно сполетялата я слава Лена, която е съвсем нормална ученичка, взима уроци по балет и шоу-танци, а сега изживява и абитуриентски стрес: "Осло не е най-голямата цел в моя живот, въпреки че е един важен етап в него, и се надявам, че всичко там ще бъде много яко."

При цялата си заетост, Лена успя да запише един албум с 13 песни, който се нарича "Моят магнетофон".

Момичешкото пеене на Лена не е някакво музикално откровение, но е приятно и забавно. Тя има характерен глас и специфичен стил, в който се откроява английският акцент, усвоен от учителя й по английски. Освен това тя се държи много свободно, което явно се харесва на публиката. Видеото към песента й "Сателит" е гледано над 1,2 милиона пъти в интернет - един добър знак преди финала.

 

 /DW Radio

 





Тагове:   Германия,   обзе,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. osi4kata - ей хора,
29.05.2010 12:43
та Миро е двадесет пъти по-добър от това девойче.
Трябва ли някой да вика "Царят е гол!"?
цитирай
2. denews - Евровизия
29.05.2010 16:36
Мнението ми като цяло за конкурса е че всичко изглежда нагласено още преди началото му се появи информация за това че Азербейджан ще спечели. Тематиката на блога е свързана с Германие то защо съм поместил тази информация. Относно Миро също мисля че се представи добре и заслужаваше да е на финала макър че точно тази му песен не ми харесва особено . Може би наистина като гласови данни е по-добтр но понякога в подобни конкурси е важно от къде идваш и колко пари са вложени в теб за да успееш.
цитирай
3. анонимен - Много,
30.05.2010 10:02
МНОГО, много бледо! За мен този конкурс отдавна не е интересен, това не е конкурс за песен, а за брой sms-си. Пара да пада!
цитирай
4. анонимен - Вземала уроци по танци?Не пролича ...
30.05.2010 14:12
Вземала уроци по танци?Не пролича от начина по тойто или се тресеше като паралитик или размахваше ръце като вятърна мелница,защото явно не знаеше къде да ги сложи и какво да прави с тях.Песничката беше като нея-нищо особено,като
за училищна вечеринка ,изпяна от момичето на баба и дядо.Пошло,слабо,бледо...
Смешен конкурс със смешна победителка.
цитирай
5. анонимен - много постно еднообразно
31.05.2010 15:02
много постно еднообразно
цитирай
6. denews - Пара да падне
31.05.2010 17:40
Вярно е че май-основното в Евровизия не е качеството на изпълненията а това какво ще дойде като постъпления от реклами и гласуване на зрителите. Но както се казва не е луд тоя дето дава баницата , а тоя дето я яде. Същата работа е и с Биг брадър- постна и безвкустна манджа, ама народа я гледа и гласува ли гласува за някакви дето страдат от комплекси си търсят място къде да ги избият. Ама в Рим са го казали на народа не му трябва нищо друго освен хляб и зрелища.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: denews
Категория: Новини
Прочетен: 2124747
Постинги: 730
Коментари: 772
Гласове: 396
Спечели и ти от своя блог!
Архив